Bemutatkozás

Kedves Látogató, Kedves leendő Partnerünk!

Engedje meg, hogy pár sorban bemutassam cégünket és annak rövid történetét. 2009-ben alakult, kezdetben reklámtevékenységet folytatva végeztünk egyedi megjelenéseket és adtunk marketing tanácsokat. Két éves működésünket követően más irányba sodort az élet és beszállítói tevékenységgel kezdtem foglalkozni, ami jórészt a marketinges vonalhoz volt köthető. 2013 decemberében arra gondoltam, hogy az eddigi tapasztalataimat és észrevételeimet egy új rendszerben próbálom megvalósítani. Lényegében ekkorra már a fogyó- és tárgyi eszközök beszerzése, megjelenések, arculat kialakítás, webes tervezés és kivitelezés, mind-mind olyan téma volt, melyekből szakmai tapasztalattal rendelkeztem. Olyan formabontó ötlettel próbálkoztam, ami a kor minden elemében megfelel az elvárásoknak és azon felül, hogy praktikus még költséghatékony is legyen partnereink számára.

Egyik partnerem vezetőiben partnerre is találtam eme rendszer kidolgozásában és gyakorlatba ültetésében. Így született meg az egykapus beszerzési rendszerünk, amely során lényegében a beszerzés minden szegmensét le tudjuk partnerünknek fedni. Legyen szó marketing eszközökről, irodaszerekről, munkaruházatról, munkavédelemről, csomagolástechnikáról, bútorokról, irodai berendezésekről, szerszámokról, ESD területről és még hosszasan sorolhatnánk a listát…

Jelentős milliókat spóroltunk a kezdetben segítő jobbot nyújtó partnerem első éves beszerzéseiben. Első éves eredményünk 17%-os megtakarítás volt. Továbbá két év elteltével, még mindig elmondható az, hogy még ma is jobb áron vásárolja a termékeket, mint akkor, amikor az első találkozásunkkor egyeztettük a részleteket. Eme sikeres együttműködés bátorított a rendszer mind szélesebb körben történő kiterjesztésére. Mára már nem csak hazai szinten segítjük sikeresebbé tenni partnereink beszerzési folyamatait.

Remélem eme pár sor elgondolkodtatta és lehetőség nyílik egy személyes megbeszélés során, bővebben is kifejteni, hogy miként is jelenthetünk mi megoldást cége számára.